Waldorf aan de Werf

Lentemarkt

Zaterdag 13 mei is de lentemarkt bij ons op school. Net als vorig jaar maken we er een mooi feest van! En gaan we weer zoveel mogelijk geld ophalen voor de school. Iedereen kan een stempelkaart kopen en daarmee activiteiten doen, iets leuks kopen of eten & drinken. Alle ouders kunnen iets bijdragen; maak iets moois en verkoop het in een ‘kraampje’, organiseer een (knutsel)activiteit, coördineer een spelletje, kom nagels lakken, ga met ze timmeren, zaadbommen maken of iets anders leuks. 

Ben je meer een ster in de keuken? Bak dan je mooiste taart, lekkerste quiche, soep of iets anders overheerlijks. Als het maar makkelijk te serveren is. Ook organiseren we weer een kledingmarkt! Dus heb je mooie (kinder)kleding? Doneer het (gesorteerd op maat en opgevouwen) aan de kraam! Kinderboeken en mooi speelgoed zijn ook welkom!